Onze merken

Met allemaal een eigen verhaal en unieke specialisaties

Jarenlange en intensieve samenwerkingen

Altrimex werkt nauw samen met vaste gerenommeerde merken van verpakkingsmachines voor de verkoop, installatie en service van deze apparatuur in specifieke delen van de wereld. Elke leverancier kenmerkt zich door zijn voorsprong in

◾ Technologie
◾ Professionaliteit
◾ Productervaring
◾ Bedrijfsfilosofie waarbij kwaliteit, continuïteit en klanttevredenheid centraal staan.

Passend bij onze visie staan ze open voor specifieke klantwensen en zijn ze bereid deze in de praktijk te vervullen. Door intensief, constructief en langdurig samen te werken levert dit in combinatie met onze eigen kennis en kunde een grote meerwaarde voor onze klanten. Per project bekijkt Altrimex welke leverancier het meest geschikt is.

Accraply

Als onderdeel van Barry Wehmiller levert Accraply onder de naam Harland reeds 50 jaar een gamma aan etiketteermachines voor elke industrie. Variërend van lineaire tot roterende etiketteersystemen. Daarnaast levert Accraply volautomatische sleevemachines, zowel voor neck-sleeve applicaties als full-body.

Adelphi Masterfil Ltd

Fabrikant van vul- en sluitmachines voor vloeistoffen. Het machine-aanbod bestaat uit automatische, halfautomatische, bench-top vloeistofvullers en vatenvulsystemen.

Astrapac

Gespecialiseerd in het leveren van zakken sealmachines. Van handmatige toepassingen tot automatische sealmachines met transportband.

Bilwinco

Gespecialiseerd in het leveren van multiheadwegers voor het verwegen van grote en zware producten binnen de ijzerwaren industrie.

Breitner

De specialist op het gebied van hoogwaardige flessen opzetsystemen, flowmeter en zuiger/cilinder vulmachines, monoblock systemen en doppen/trigger sluitmachines.

Connexion Sleeve

Met meer dan 20 jaar ervaring is Connexion onze partner in het leveren van sleeve- en krimplijnen, indien gewenst met bijhorende foliematerialen. Deze full-service combinatie geeft u de garantie van een goede afstemming van folie en machine..

Curti

Met meer dan 60 jaar ervaring is Curti onze partner op het gebied van verticale kartonneermachines, met een capaciteit van 300 dozen per minuut. De machines zijn geschikt voor het verpakken van diverse producten waaronder pet-food, food, stortgoederen, poeders etc.

Dieterle

Gespecialiseerd in het leveren van robuuste hef- en kiepinstallaties tot en met toevoertechnieken voor de ijzerwarenindustrie.

Enercon

Enercon is de specialist op het gebied van inductiesealing. Zowel voor semiautomatische als volautomatische toepassingen is een oplossing beschikbaar. Uniek is de oplossing voor hogesnelheidslijnen.

Federal

Federal is ontwerper en fabrikant van afvul- en sluitsystemen voor flessen. De machines van Federal omvatten zowel hoogwaardige niveauvullers als gewichtsvullers voor vrij-vloeiende vloeistoffen.

Fischbein

Dé leverancier als het gaat om zakkenseal- en naaimachines. Of het nu gaat om het naaien, sealen, verlijmen of een combinatie van deze technieken, voor elke toepassing en voor elke industrie is de juiste machine beschikbaar.

G. Webb Automation

GWA is sinds 1974 partner van Altrimex en gespecialiseerd in de productie van een breed scala poederafvulmachines voor potten, zakken, emmers, sachets enz. Gewichten van 1 gram tot 25 kilogram kunnen verwerkt worden met snelheden van semi-automatisch tot 300 vullingen per minuut.

Gainsborough Engineering Ltd

Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van robuuste, verticale vorm-, vul- en sluitmachines voor een brede range aan industrieën.

Guttridge

Guttride heeft zich gespecialiseerd op het gebied van schroef opvoer en toevoersystemen voor poeders en granulaten. Een perfecte totaaloplossing in combinatie met onze poederafvulmachines van GWA.

HDG

HDG heeft zich toegelegd op de productie van horizontale sachetteermachines. Deze zijn geschikt voor de productie van sachets en stazakken met of zonder zipper, in simplex, duplex of meervoudige uitvoering. Zowel machines voor voorgevormde zakken als vanaf de rol zijn leverbaar.

Imaco

Voor een zéér aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding is Imaco een allround leverancier op het gebied van vloeistof afvulmachines, slimme doppensluiters, tube vul- en sluitmachines en etiketteermachines. Daarnaast biedt Imaco oplossingen in de vorm van monoblock systemen en vaten/IBC vulsystemen op gewicht. Ondersteunende systemen zoals transportbanen, in- en uitvoertafels, etc. complementeren het programma.

Ishida

Ishida is de toonaangevende marktleider op het gebied van multihead wegers. Door de jarenlange kennis en ervaring van Altrimex in de ijzerwarenbranche in combinatie met de kwaliteit en know-how van Ishida kan een zorgeloze en perfect passende weegoplossing geboden worden. Denk hierbij aan hoge snelheden met grote nauwkeurigheden.

J+P

J+P Maschinenbau uit Dresden is specialist op het gebied van eindverpakkingsmachines, met name voor de voedingsindustrie.

Laurijsen Weegautomaten (LWA)

Laurijsen Weegautomaten (LWA), met meer dan 25 jaar ervaring zijn ze een bekende en uiterst ervaren partner op het gebied van weegoplossingen, met name voor de foodindustrie. LWA is gespecialiseerd in het afwegen van bulk naar klein verpakkingen, voor een breed gamma aan producten en met een weegbereik van 0,5 gram tot 25 kilo. Mede door het hebben van hun eigen productiefaciliteit zijn de wegers van LWA eenvoudig aan te passen aan de specifieke wensen van elke klant.

Pacific

Pacific levert zowel hoogwaardige roterende vulsystemen als veelzijdige inline vulsystemen. Hun vulmogelijkheden zijn geschikt voor een breed scala aan vrij vloeiende vloeistoffen en semi-viscose producten, waaronder pindakaas, notenpasta’s, saladedressings, sauzen, dranken, autovloeistoffen, persoonlijke verzorgingsproducten, etc.

Pharma Packaging Systems Ltd

Pharma Packaging Systems Ltd levert al meer dan 30 jaar telsystemen voor capsules en tabletten voor de farmaceutische en supplementen industrie. Zowel volautomatische lijnen als tafelmodellen behoren tot de leveringsmogelijkheden. Machines worden geleverd conform de laatste eisen van de industrie zoals cGMP, 21CFR Part 11 en IQ/OQ documentatie.

Stoppil

Gespecialiseerd in semiautomatische en volautomatische flowmeter vulsystemen. Tevens produceert Stoppil een slimme semiautomatische trigger, schroef- en drukdop sluitmachine.

Vimco

Als specialist in het automatisch opzetten en sluiten van kartonnen dozen d.m.v. hotmelt is Vimco een vast onderdeel in een groot aantal van onze verpakkingslijnen.

Zalkin

Zalkin is dé fabrikant op het gebied van hoogwaardige lage en hoge snelheid doppensluitmachines. Alle type doppen (bijv. schroef/druk/seal/trigger/pomp) kunnen worden verwerkt. De machines zijn zo ontworpen dat zij eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in uw automatische vullijn. Daarnaast voorziet Zalkin in sluitcarrousels voor monoblock systemen.

Wilt u meer weten over onze maatwerk oplossingen? Neem dan direct contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op