Projectbegeleiding

Begeleiding van start tot oplevering, wij streven naar een zorgeloze integratie van uw verpakkingsmachine.

Neem contact op
Man die wijst op een icoon met een tandwiel

Projectbegeleiding op maat

Ieder productieproces is anders en de aanschaf van een verpakkingsmachine is een forse investering. Het is daarom van cruciaal belang om gedegen analyses uit te voeren. Onze Project Engineers staan u daarbij met raad en daad terzijde. Ze adviseren u over de lay-out binnen de beschikbare ruimtes, toevoer, het verpakkingsontwerp, de efficiency en relevante wetgeving. Ze leveren u het ontwerp van de nieuwe machine of lijn, zorgen voor de benodigde schema’s, handleidingen en (CE en ATEX) documenten en geven praktische adviezen over de installatie.

Volledige ontzorging van start tot oplevering

Na de verkoop van de machine krijgt iedere klant beschikking over een individuele, specialistische projectleider, die u gedurende het gehele project zal begeleiden, adviseren en sturen. Vanaf de administratieve orderverwerking tot en met de afnames bij onze partners (FAT), de oplevering in uw fabriek (SAT), training en opleiding van uw mensen en de overdracht aan After Sales. Hiermee bent u gegarandeerd van een “zorgeloze” en efficiënte integratie van uw investering in uw productieprocessen zonder tijds- en aandachtsverlies van uw kernactiviteiten.

Het project op tijd afronden binnen het budget is slechts het fundament. Door het overbruggen van de afstand tussen de technici en degenen die aan de verpakkingslijn werken, leveren onze project engineers competent en compleet projectmanagement, van het vaststellen van mogelijkheden en haalbaarheidsstudies tot installatie, in gebruik stelling en training. Onze experts managen op capabele en efficiënte wijze dagelijkse projecttaken als budgettering, planning, bewaken van actiepunten, programma’s van eisen, biedingsdocumenten, en leveranciersevaluaties.

Onze Project Engineers

Meer informatie?

Heeft u vragen over een bepaalde dienst of product?

Neem contact op