Service en diensten

Ontdek ons uitgebreide pakket van services en diensten

Neem contact op

Service en diensten

Door ons totaalpakket van services en diensten zorgt Altrimex voor een zorgeloze en efficiënte integratie van uw verpakkingsmachine. Daarbij is onze afdeling After sales verantwoordelijk voor:

Installatie, ingebruikname en training

Onze technici zorgen voor de opbouw en installatie van uw machine. Ze nemen samen met u de verpakkingslijn in gebruik en trainen de operators.

Storings-teleservice

Voor een snelle afwikkeling van een technische storing biedt Altrimex de teleservice aan – desgewenst 24 uur per dag. Hierbij heeft u direct contact met één van onze gespecialiseerde technici om uw verpakkingslijn zo spoedig mogelijk weer operationeel te krijgen.

Online IT-service

Afhankelijk van uw verpakkingsmachine bestaat de mogelijkheid om door een dataverbinding uw machine op afstand te controleren en eventuele storingen te verhelpen.

Service op locatie

Altrimex biedt u diverse vormen van servicecontracten aan. Afhankelijk van uw contractvorm en locatie is het mogelijk om nog op dezelfde werkdag een servicemonteur in huis te krijgen, waardoor uw stilstand en productieverlies geminimaliseerd wordt.

Directe levering reserveonderdelen

Vanuit het centrale magazijn in Helmond (Nederland) levert Altrimex After sales de reserveonderdelen. In tachtig procent van de gevallen kunnen deze binnen 24 uur binnen Europa of binnen drie werkdagen (exclusief douane) buiten Europa geleverd worden. Naast de levering van onderdelen op aanvraag is er voor elke machine een standaard reserveonderdelenpakket beschikbaar.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud is van levensbelang voor uw verpakkingslijn. Tijdens de installatie zal het aanbevolen onderhoudsschema met u worden doorgenomen.

Optimalisatie en revisie

Door ervoor te zorgen dat uw verpakkingslijn en besturingssysteem altijd up-to-date is, wordt stilstand voorkomen en de efficiency gegarandeerd, daarnaast wordt de levensduur van uw apparatuur verlengd. Op deze manier haalt u het maximale rendement uit uw investering. Wanneer optimalisatie niet langer volstaat kunnen revisiewerkzaamheden uw machinelijn weer een tweede leven geven.

Ons nieuws

Bekijk alles

Overhandiging cheque aan de Plastic Soup Foundation

Meer

9 juni 2023 - 50-jarig jubileumfeest Altrimex

Meer

Een nieuwe huisstijl!

Meer