Een nieuwe huisstijl!

Wij zijn trots te kunnen vermelden dat Altrimex per 1 april 2023, zich een compleet nieuwe huisstijl heeft aangemeten. Op onze 50ste verjaardag, waarin zowel het bedrijf als de markt zich sterk heeft ontwikkeld, vonden wij het tijd voor een nieuwe uitstraling die beter aansluit bij het Altrimex van vandaag de dag.

Voor ons was er geen mooier moment om dit te doen dan in ons jubileumjaar. Om deze bijzondere prestatie extra kracht bij te zetten is een speciaal jubileumlogo ontwikkeld dat gedurende het komende jaar zal worden ingezet in al onze communicatie uitingen. Hierna zal er worden overgestapt op het nieuwe logo. In dit logo zullen onze productgroepen – ijzerwaren, poeders, vloeistoffen en tabletten – gepersonaliseerd worden en herkenbaar zijn door een eigen kleur.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze overgang een frisse, moderne en zakelijke uitstraling geeft aan ons bedrijf, onze passie en de ambitie die we hebben om samen met onze partners en klanten te blijven bouwen aan de toekomst!

Bekijk de video om onze nieuwe huisstijl te ontdekken

Jubileumlogo met Altrimex met een kleurenbalk